Utställare 2019 

Nedan presenteras utställande företag som kommer att vara med på mässdagen under Amår 2019. Dessa företag kan du som student under dagen ta kontakt med och skapa värdefulla relationer som kan ge dig jobb, extrajobb, praktik eller liknande. Det är bara du som sätter gränserna.

För Amår 2019 har vi tagit fram ett sätt för att du som student och företag enklare ska kunna integrera på mässan! Du som student har möjlighet att hämta nyckelband med den färgen som representerar din fakultet. Vid Företagens monter kommer det att finnas färger som representerar de olika fakulteterna på universitet. Detta för att det ska bli tydligt både för företag och student vem som söker vem.

Kom ihåg att detta är bara en rekommendation av vad företag söker och ska fungera som ett hjälpmedel. Självklart får alla studenter prata med alla företag
.

Konst och Humaniora

Teknik

Nämnden för lärarutbildning

Ekonomihögskolan

Hälso- och Livsvetenskap

Samhällsvetenskap

Logga---KPMG.png

 

Våra fyra initialer står för ett av världens ledande kunskapsföretag inom revision, skatter och rådgivning. Hos oss ligger möjligheterna öppna för dig som vill utvecklas, skaffa dig internationell erfarenhet och göra en karriär utöver det vanliga. Men titta också bakom bokstäverna när du letar framtida arbetsplats. Välj oss inte bara som företag. Välj oss framförallt för vilka människor vi är och vilka värderingar som driver oss. Du ska ju vara med och fylla bokstäverna med innehåll.

Vi besöker Amår för att träffa duktiga studenter. Ta chansen och prata med oss under mässan, då får du möjlighet att lära känna oss och vad vi kan erbjuda dig, kom ihåg att var påläst och visa intresse när du träffar oss och andra företag på mässan.

 

Söker: Ekonomer.

Erbjuder: Anställning, Praktik, Internship.

 

Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Vi arbetar med helhetslösningar som bidrar till våra kunders värdeskapande och framgång. Varje år utför vi ett stort
antal uppdrag för kommuner, statliga verk och privat näringsliv, både nationellt och internationellt. Vår bredd av samverkande specialister ger oss en fördel som säkrar att vi kan utföra olika uppdrag med varierande innehåll och storlek. Tillsammans i koncernen är vi cirka 3350 medarbetare med kontor och uppdrag världen över, varav närmare 650 medarbetare arbetar i Sverige.

Söker: Ingenjörer och Teknologer. 
Erbjuder: Praktik, Examensarbete, Anställning.

Profilgruppen-Logga.png

 

ProfilGruppen är helhetsleverantör av kundanpassade profiler

och komponenter i aluminium. Vårt huvudkontor och

våra anläggningar ligger i Aseda, cirka fem mil norr om

Växjö. Vi är cirka 400 medarbetare som jobbar efter

ledorden personligt engagerade, lyhörda, snabba,

professionella och strävar efter ständig förbättring.

Vi besöker Amår för att visa att det finns spännande

och utvecklande jobb inom olika områden som

teknik, försäljning och ekonomi på nära håll från Växjö.

Söker: Teknologer, Ekonomer.

Erbjuder: Sommarjobb, Examensarbete (Marknadsföring, Ekonomi, IT, HR, Logistik, Säkerhet/Arbetsmiljö).

Da-Vinci.png

 

 

Vi är ett konsultföretag med 20 anställda. Vårt kontor är placerat i Kalmar. Erbjuder tjänster inom projektledning, konstruktion, beräkning, produktionsteknik och i viss mån inom kvalitet. Vi har konsulter som tjänstgör på ett flertal industrier i regionen och i Stockholm. Vi har även erfarenhet från uppdrag i Asien, Europa och Skandinavien.

Söker: Högskole- eller civilingenjör, främst inom maskinteknik och industriell ekonomi.

Erbjuder:  Sommarjobb, Extrajobb, Examensarbete hos små eller stora industrier. Vi utformar  examensarbetet så att det passar just dig och dina intresseområden.

M&F_-_Logotyp_Mazars_blå_bakgrund_30x140

 

23 000 experter i 89 länder. 300 medarbetare på 15 kontor i Sverige. Specialister inom revision, skatt, redovisning och rådgivning. Vi är Mazars.

 

Vi är en global byrå med lokal närhet som arbetar med ett brett spektrum av kunder inom flera olika branscher. Service, engagemang och tillgänglighet är våra ledord och genomsyrar vårt dagliga arbete. Tillsammans med våra kunder bygger vi hållbara relationer, hittar lösningar till deras utmaningar och stöttar dem på deras företagsresa. Dessutom brinner vi för hållbarhetsfrågor, jämlikhet och för att skapa framtidens arbetsplats för våra medarbetare!

swedbank-.png

 

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Swedbank står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att våra tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att vi håller vad vi lovar. Våra kunder ska alltid vara trygga i att de råd vi ger utgår från kundens bästa och inte bara från våra produkter.

 

Vi besöker Amår dels för att vi vill vara en aktiv del i samhället utifrån att universitetet är en viktig part och vi vill vara med i dess utveckling. Vi besöker också Amår för att hitta arbetskraft, både tillfällig arbetskraft under studietiden som på sikt kan komma att leda till jobb i företaget men också rekrytering för tillsvidare anställning under våren 2019

Söker:  Civilekonom, Marknadsföring.

Erbjuder: Extrajobb, Heltidsjobb.

Deloitte.png

 

Deloitte är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag. Vi är verksamma inom revision, skatterådgivning, business consulting, riskhantering, finansiell rådgivning och outsourcing av ekonomifunktioner.  Vi befinner oss just nu i ett mycket spännande skede med stark tillväxt och nyvunna marknadsandelar inom många av våra områden. Laddade inför framtiden och den resa vi har framför oss, är vi nyfikna på dina karriärplaner - vi behöver bli fler! Vi kan erbjuda dig goda möjligheter till en internationell karriär och dagliga kontakter med några av våra 289 000 kollegor världen över. Vi ser till att du får arbeta med marknadens mest intressanta klienter såväl självständigt som i stimulerande samarbeten med kompetenta medarbetare. Vårt unika utbildningspaket inom Deloitte Academy säkerställer att du hela tiden utvecklas och klättrar snabbt i din karriär, samtidigt som du har roligt på jobbet med många kollegor och möjlighet att delta i alla våra olika aktiviteter.

hyresgastforeningen.png

 

Hyresgästföreningen är hyresgästernas intresseorganisation och vi arbetar för att våra medlemmar ska ha bra boendevillkor, rimliga hyror, inflytande och trygghet i sitt boende. Hyresgästföreningen är demokratiskt uppbyggd och är partipolitiskt obunden. Vi är en av Sveriges största folkrörelser.

Vår vision är ett tryggt boende där människor och samhälle utvecklas. Vi arbetar för att alla ska ha rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Över en halv miljon hushåll är med i

Hyresgästföreningen. 

 

Hyresgästföreningen erbjuder en attraktiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och bra villkor. Som medarbetare hos oss förutsätts du dela våra värderingar. I våra rekryteringar strävar vi efter mångfald.

  • Vi är partipolitiskt obundna och styrs av våra medlemmar.

  • Vi förhandlar med hyresvärden om hyran och villkoren för boendet.

  • Vi svarar på våra medlemmars frågor, och ger stöd i kontakten med hyresvärden.

  • Vi arbetar med opinionsbildning och påverkar beslutsfattare för att förbättra villkoren för hyresgäster.

  • Vi hjälper våra medlemmar att påverka sitt boende.

     

 

 

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 45 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Erbjuder tjänster inom revision, skatt och affärs-rådgivning. Syftet är att stödja våra kunder i att skapa värdetillväxt och trygghet.

 

EY_Logo_Beam_Tag_Stacked_C_CMYK_EN.png

 

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Kom förbi vår monter så berättar vi mer om de olika möjligheter som finns för dig på EY! 

 

Söker: Främst civilekonomer med inriktning redovisning i första hand och controllers i andra hand. Och vi ser också helt att de tar examen vår 2019 eller vår 2020.

Logga---Enertech.png

 

 

Enertech AB är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och finns representerat via dotterbolag, återförsäljare och distributörer i ett stort antal länder över hela världen. All utveckling och tillverkning av våra värmeprodukter sker på vårt huvudkontor i Ljungby, Småland.

I Enertech AB ingår följande varumärken: CTC, Bentone, Turboflame och Osby Parca. Enertech har totalt 240 medarbetare och ingår sedan 2017 i NIBE-koncernen.

Söker: Ingenjörer, Tekniker, Inköpare, Ekonomer, Produktionstekniker, Kommunikation och Försäljning mm.

 

På Visma är vi steget före!

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner. Vi brinner för att effektivisera våra kunders affärer och riktar oss till alla typer av företag och verksamheter. Våra lösningar och tjänster används av föreningar, små och stora bolag, offentliga verksamheter och redovisnings- och revisionsbranschen. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!

 

Vi söker alltid efter nya talanger som vill vara med och föra Visma framåt. Hos oss får du växa, både professionellt och som individ. Du får jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi är övertygade om att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet!

På Visma får du utrymme för nytänkande och proaktivitet, du får möjlighet att växa, utvecklas, ta eget ansvar och skapa balans mellan jobb och fritid.

Söker: Systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi, försäljning och marknadsföring. Vi söker framförallt nya kollegor inom ekonomi och it: ekonomer, utvecklare och analytiker, men även vissa specialisttjänster.

Erbjuder:  För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

Digital_Visma_logo.png

 

Play’n GO is a leading provider within the iGaming industry with a passion to deliver cutting edge products, both technically and creatively. The company was founded here in Växjö but together with our partners, we have successfully expanded our business worldwide, regularly excelling our growth targets. Play’n GO is growing, both locally in Växjö but also around the world.

 

Working at Play’n GO you will get the chance to develop professionally as well as personally. It’s important for us to have fun together, we always find an excuse to celebrate  the company’s successes. We believe in an inspiring and friendly work environment and we embrace diversity. Amår is a great opportunity to present ourselves as a Växjö-based company with the world as our working field and attract new talent to the fast-moving global industry in which we operate.

 

Söker: På Play’n GO har vi främst behov av utvecklare och personer som därmed läst exempelvis computer science eller liknande. MEN, vi växer ständigt och från tidigare mässor har vi träffat ekonomistudenter som sedan börjat arbeta hos oss med allt från AM , sales managers till projekledning. För att summera ser vi att vi vill exponeras främst gentemot de som är intresserade av att arbeta med utveckling eller test men vi ser en vinning i att även träffa den breda massan för våra övriga roller.

LF_Logo_Kronoberg_Vanster_CMYK.png

 

På Länsförsäkring Kronoberg kan du exempelvis jobba med  projektledning, sälj, rådgivning, ekonomi eller juridik.

Söker: Medarbetare som vill skapa de bästa kundupplevelserna inom försäkring, bank och pension.

 

Logga---Region-Kronoberg.png

 

 

Region Kronoberg är en av länets största arbetsgivare med cirka 6000 anställda. Geografiskt ligger vi mitt i Småland. Här kan du leva i en trygg småstad på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. Region Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik men också tillräckligt stort för att ge dig chansen att utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Under de närmsta åren behöver vi bli fler! Vill du bli en av oss? Besök oss och få en direktkontakt in i arbetslivet. Vi ses!

Söker: Framför allt sjuksköterskor, psykologer, ingenjörer, IT.

Erbjuder:  Vikariat, Tillsvidareanställning, Sommarjobb. 

Logga - Accenture-1.png

 

 

Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company – with more than 459,000 people serving clients in more than 200 cities and 120 countries. Combining unparalleled experience, comprehensive capabilities
across all industries and business functions, and extensive research on the world’s most successful companies, Accenture collaborates with clients to help them become high-performance businesses and governments. The company generated net revenues of US $39.6 billion for the fiscal year ended Aug. 31, 2018 and do also
have 92 companies from the “Fortune 100” list as clients. 

We’re looking for: both Bachelor -and Master students within Data/IT and Marketing.

Open positions: “New Joiners” or Graduate Profiles to several of our entities. See more details and/or other jobs at https://www.accenture.com/se-en/careers

IKEAlgBY.png

 

 

IKEA-koncernen är ett internationellt företag, där det förutom varuhusen runtom i världen också finns en hel del andra verksamheter inte minst i södra Sverige. IKEA har en stark värdegrund där bland annat enkelhet, kostnadsmedvetenhet och
viljestyrka är några av ledorden. Att skapa en bättre vardag för de många människorna är IKEAs vision, vilket förverkligas genom affärsidén att erbjuda ett brett sortiment av form och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt ska ha råd att köpa dem. Gå gärna in på vår karriärsida IKEA.se/jobb för att se vilka möjligheter som finns hos
oss.

 

 

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med ca 7 000 medarbetare som arbetar för att ge bästa möjliga samhällsservice till kommunens invånare. Uppdraget rymmer allt från äldreomsorg, socialtjänst och skola till att se till att vatten och vägar fungerar. Vi har närmare 250 olika yrken i organisationen, så det finns goda möjligheter att hitta drömjobbet hos oss.

Vi besöker Amår då kommunen växer och vi närmar oss 100 000 invånare vilket innebär att vi behöver bli fler kompetenta, engagerade och motiverade medarbetare för att kunna fortsätta leverera samhällsservice och stadsutveckling som möter
invånarnas behov.

Söker: pedagoger, socionomer, sjuksköterskor, ingenjörer och bibliotekarier.

Erbjuder: praktik, examensarbete, sommarjobb och anställning.

Solvesborgs_kommun_Logo_A_RGB.png

 

 

Vad är det som gör att man blir förälskad? Det handlar om närhet, engagemang, värme och inte så lite charm – om det lilla extra... Och det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Här samsas jazz och hårdrock, böckling och bruschetta. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sandstränderna. Här finns plats for alla och en särskild sorts värme som inte har med de sydliga breddgraderna att göra. 

Sölvesborgs kommun har ca 1300 anställda medarbetare med olika yrken inom barn- och utbildningsförvaltningen, omsorgsförvaltningen, kommunledningsförvaltningen och samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi söker ständigt nya medarbetare.

Sölvesborgshem är ett kommunalt bostadsföretag med knappt 1400 hyreslägenheter i och kring Sölvesborg i västra Blekinge. Hos oss kan du till exempel arbeta med fastighetsutveckling, kundservice, kommunikation och ekonomi. Digitalisering är viktigt för oss för att bland annat utveckla nära kundrelationer. Vi förvaltar befintliga fastigheter men vi utvecklar och planerar också för nybyggnadsprojekt.

 

Vi vill marknadsföra oss som en kommun att bo, leva och arbeta i. Vi vill attrahera engagerade medarbetare till Sölvesborg.

hylte-kommun.png

 

 

I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer och varje medarbetare har en betydelsefull roll inom organisationen. Tillsammans ansvarar vi för människors ekonomiska och sociala trygghet, vård och omsorg och bästa möjliga uppväxtvillkor. Vi har många bristyrken i kommunen som pågår just nu och därför vänder vi oss till Amår för att vi nu eller inom snar framtid har behov att rekrytera medarbetare. Ytterligare ser vi möjlighet att knyta kontakter och förhoppningsvis möta våra framtida kollegor på mässan i år.


Söker: Studenter som läser PEDAGOGIK, inom vården och administration.
Erbjuder: Anställning, praktik och examensarbeten.

NIBE logo CMYK.png

 

 

NIBE, med huvudkontor i Markaryd, omsätter cirka 20 miljarder kr och har cirka 16.500 anställda med verksamhet i de flesta Europeiska länder, USA, Kanada, Mexico och Kina.  Produktområdena är huvudsakligen värmepumpar, biobränsleprodukter, varmvattenberedare, braskaminer samt komponenter och system för elektrisk uppvärmning.  Högt teknikinnehåll i produkterna och knappast någon "outsourcing" medför många
intressanta ingenjörsjobb inom områden som produktutveckling, produktion, marknad, miljö, kvalitet och företagsledning. 
Stor självständighet, "frihet under ansvar" operativt ledarskap, satsning på unga människor, prestationsbaserade lönesystem, entusiasm och ett stort personalengagemang kännetecknar NIBEs filosofi. 

NIBE besöker Amår för att träffa engagerade studenter för framtida rekrytering! En medarbetare som trivs på NIBE har mycket sunt förnuft och en jordnära inställning. Företagskulturen präglas av ett resultatinriktat lagspel där stor yrkeskunskap och ett
gott kamratskap värderas högt. Insikten om att framgång kommer genom ett hårt och engagerat arbete är också viktig.


Erbjuder: Anställning, exjobb, traineeplatser, praktikplatser,
sommarjobb och Utlandsmöjligheter.

SOS ALARM.jpg

 

 

Vi är navet som skapar trygghet och säkerhet.
I 60 år har Sverige haft ett nationellt nödnummer. 112 är det nummer som varje hjälpsökande kan ringa när krisen slår till. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort.
Vi på SOS Alarm ser till att du får rätt hjälp när du behöver den – vem du än är och var i Sverige du än befinner dig.


Våra medarbetare kan med sin empatiska förmåga, sin kompetens och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att såväl ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst som aktörer inom svensk krisberedskap, fastighetsjourer och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige
för alla.


Vi söker alltid personal som har rätt egenskaper och rätt värderingar. Det kanske är du?


IVlogo_stor_utanpayoff.png

 

 

IV Produkt är marknadsledande inom utveckling och tillverkning av luftbehandlingsaggregat. Den positionen har vi nått genom att ha den högsta utvecklingstakten i vår bransch. Vi tillverkar innovativa
produkter som gör det möjligt att återvinna energi och skapa ett bra inomhusklimat. Är du intresserad av att jobba i en framtidsbransch med oss?


Vår utvecklingstakt gör att vi ständigt söker efter nya engagerade medarbetare.

 

Söker: Studenter från teknik-och ingenjörsutbildningarna

Hbg färg.jpg

 

 

På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. Det finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade på lasarettet.Här jobbar närmare 3000 medarbetare inom olika yrkeskategorier, varav cirka 1040 sjuksköterskor.

 

Helsingborgs lasarett genomgår en modernisering som innebär både om- och nybyggnationer. Arbetet kommer att pågå i flera år och målet är att skapa ett sjukhus med vård- och arbetsmiljö som kan möta framtidens krav. Moderniseringen av lokalerna är en drivkraft för att utveckla arbetssätten för en effektivare och säkrare vård. I vår organisation ingår även viss verksamhet på sjukhusen i Ängelholm, Landskrona och Trelleborg: På Ängelholms sjukhus bedriver vi mottagningsverksamhet inom barn- och ungdomsmedicin,
diagnostik, gynekologi, hud, kirurgi, samt öron näs och hals. Vi ansvarar även för operationsverksamheten inklusive uppvakningsavdelning och dagkirurgi och har både mottagning och vårdavdelning för ortopediska patienter. Vi ansvarar för diagnostik på Lasaretten i Landskrona och Trelleborg. I Landskrona bedriver vi även mottagningsverksamhet inom barn- och ungdomsmedicin. På Lasarettet Trelleborg bedriver vi mottagningsverksamhet inom diagnostik.

 

En bra start på karriären med kliniskt basår

För att du ska få en bra start på din karriär, och känna dig trygg i din yrkesroll som sjuksköterska, får du som nyanställd genomgå ett introduktionsprogram som heter Kliniskt basår. Kliniskt basår
innehåller teori, klinisk färdighetsträning och möjlighet till en mentor på arbetsplatsen.

På Instagram kan du varje vecka följa medarbetare på Helsingborgs lasarett i deras vardag. 

https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/

 

 

Lindqvist Bygg är ett specialistföretag inom nyproduktion och anpassning/ROT. Vi finns huvudsakligen i Storstockholmsområdet där vi bygger nytt, bygger om och renoverar skolor, bostäder, sjukhus, gallerior och kontor med mera.

 

Vi står för ett stort engagemang i alla led. Engagemang att utöver väl utförda projekt med nöjda beställare även ta ansvar för varandra. Vi som jobbar här hjälps åt, litar på varandra och har roligt tillsammans på jobbet. Det är enormt viktigt för vår framgång.


Vi är Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöcertifierade enligt BF9K. Certifieringen ger våra kunder rätt produkt med hög kvalitet och kräver ständig utveckling och förbättring av oss.


Som byggföretag är vi en del av samhällsutvecklingen och framtiden. Därför engagerar vi oss bland annat för BRIS, Nepal, Solvatten och Hand in Hand. Ingen kan göra allt, men vi tycker att alla måste göra sitt för att vi tillsammans ska få en hållbar framtid.

 

Hos oss får du möjlighet att växa och ta dig an mer utmanande arbetsuppgifter. Vi satsar på våra medarbetare och för oss är internutbildning, låg personalomsättning och hög trivsel tillsammans med aktivt ledarskap självklart.


Söker: Byggnadsingenjör som vill göra något av ditt engagemang och bidra till att utvecklingen går åt rätt håll.

Erbjuder: Praktik, exjobb, sommarjobb eller ditt första jobb som nyexad.

YASKAWAlogo_blue.png

 

 

Framtiden är automatiserad – och Yaskawa Nordic AB formar framtiden med världsledande robotteknik.


Vi har de bästa produkterna och vi har de mest kompetenta medarbetarna. Vi är alla anställda tack vare vår kompetens och potential. Vi är alla anställda för att prestera. För oss innebär prestation att vi varje dag går till jobbet med engagemang och
närvaro. Tilliten till våra produkter och våra kollegor gör att vi kan leverera världsledande automationslösningar.


Är du intresserad av att vara med och påverka framtidens produktion och produktionsteknik då är YASKAWA Nordic AB, mitt emellan Kalmar och Karlskrona, något för dig! Vi är en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, världsledande robottillverkare med över 400 000 MOTOMAN-robotar
installerade världen över. Hos oss på YASKAWA Nordic AB jobbar över 150 anställda och vi omsätter närmare en miljard svenska kronor.


Framtiden är automatiserad och därmed behövs rätt kompetens att förse framtiden med rätt automation. Hos Yaskawa Nordic AB finns hela kedjan för att leverera högklassig industriautomation.

SI_logo1_cmyk_2rad_färg.png

 

 

Ditt liv som ingenjör börjar nu!


Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 153 000 ingenjörsmedlemmar. Som medlem erbjuder vi dig träning och stöd inför skarpt läge med allt från cv-granskning och karriärcoachning till hjälp med intervjuteknik. Du tar även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik samt aktiviteter som hålls på ditt lärosäte. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till experthjälp om något skulle gå snett på sommar eller extrajobbet.
 
Välkommen att börja ditt liv som ingenjör med oss!

Lidl.png

 

 

Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är också måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Vi besöker Amår för att få möjligheten till att berätta mer om oss som arbetsgivare, våra karriärmöjligheter samt se vad ditt nästa steg inom Lidl skulle kunna bli

Logga - Vision-1.png

 

 

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 190 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv. Erbjuder medlemskap i Visions fackförbund. 100 kr för hela studietiden. Vision är fackförbundet för dig som i framtiden kommer jobba i kommunal eller offentlig sektor.
Vision samordnar 190 000 medlemmar med 4000 olika yrkestitlar. Av dessa är drygt 17 000 studentmedlemmar.


• Medlemskap, 100 kr för hela studieperioden
• Medlemskap innebär bl. annat: möjlighet till stipendieansökan, prova på arbetsplats, CV-granskning och förmånlig hemförsäkring
• Socionomer går med kostnadsfritt för hela studieperioden fram till 18 mars
• Vid övergång till yrkesmedlem betalar du bara 100 kr för första året

MercatusEngineeringABLogo-400.jpg

 

 

Mercatus affärsidé är att leverera rätt teknik för rening och återvinning av förorenade vätskor. Till industrin, vattenverk och värmekraftverk. Idag jobbar företaget i huvudsak inom två produktgrenar. Spånhantering/skärvätskerening för metallbearbetande och tillverkande industri,
samt processvätskerening med membranteknik, indunstare och jonbytare för både industri, värme- och vattenreningsverk. Storleken på anläggningarna är allt från små mobila anläggningar till kompletta system för att sluta en hel centraliserad process.


Genom att lägga all tillverkning hos väl valda svenska underleverantörer behåller vi vår flexibilitet och kan koncentrera oss på det vi är bäst på - teknikutveckling, design, konstruktion, leverans, idrifttagning, service och eftermarknad.

 

Företaget har idag 27 anställda som består av tekniker, civilingenjörer, högskoleingenjörer, civilekonomer, administratörer etc. I de väl anpassade och totalrenoverade lokalerna i Vimmerby ligger hjärtat i verksamheten. Här sker också stora delar av teknikutvecklingen. Ofta i samarbete med kunder, forskningsinstitut, högskolor och universitet.

ISTLogoEPSFormat.png

 

 

IST is Scandinavia’s leading edtech company. For over 30 years, we have played a foremost role in building the schools of tomorrow and a future in which everyone learns more. With modern and smart solutions and services within administration, learning and scheduling, we help schools in meeting their digital challenges and
making the workday easier and more efficient for all – including students and teachers.


 IST is active in Sweden, Norway, Denmark and Germany, with its head office in Växjö, Sweden. The company has nearly 400 employees, many with backgrounds as school managers, teachers, administrators or pedagogues. This gives us a unique knowledge and understanding of the challenges and opportunities that schools are
facing. We believe everyone has the right to good schooling and that we shall contribute to its achievement.

Combitech_A_Blue.png

 

 

Nordiskt konsultbolag med kopplingar till Saab koncernen. Ca 2000 anställda på ca 20 orter. Affärsutveckling, Digitalisering, AI, Maskinteknik, IT, Försvarsindustri, Försvar. Söker främst personer som kan skriva och göra sig förstådda på svenska då många uppdrag är mot svenska myndigheter men även internationella studenter i de fall vi har breda partnerskap främst i de större orterna. Södra regionen mycket mot verk/myndigheter och de industrier som finns i Småland och Skåne.

 

 

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg
Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och
familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och
Danmark.

 

Attendo söker fler engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens viktigaste bransch. 


Söker: Sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeueter.

EAB.png

 

 

EAB AB i Smålandsstenar utvecklar, säljer, tillverkar och monterar Stålbyggnader, Lagerinredningar och Portar. Vi är ett familjeägt bolag med 230 medarbetare som omsätter cirka 1 MDKR. Vi har egna bolag i Finland, Holland, Kanada, Norge och Tjeckien. Våra lagerinredningssystem säljs över hela världen. Gemensamt för våra
tre produktgrupper är EAB Engineering PrinciplesTM, det vill säga det unika sätt på vilket EAB konstruerar och agerar för att kunna uppfylla vårt kundlöfte – Det håller.

 

Vi växer och vill nå nya mål såväl på den nationella som den internationella marknaden. Vi är därför i ständigt behov av nya medarbetare inom våra tre produktområden. Är du i slutet av din utbildning till ingenjör och har ett naturligt tekniskt intresse? Då kan vi erbjuda dig spännande möjligheter i ditt yrkesliv! Hos oss får du chansen att utvecklas både personligen och professionellt i en spännande och framtidsorienterad koncern!

Unicare.png

 

 

Unicare är idag en av de största privata hälsoaktörerna i Norge och har verksamheter inom hälsa, psykisk hälsa, vård i hemmet, personlig assistans, fysioterapi och rehabilitering, barnskydd samt vårdhem. I Sverige har Unicare i dagsläget 10 vårdcentraler. Företaget grundades 2008 och har idag 2 500 anställda. Unicare ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För oss på vårdcentralen i Växjö står du som besöker oss i centrum. Vi vill skapa en personlig kontakt med dig som är listad hos oss. Detta gör vi bland annat genom att vi endast använder oss av fastanställd personal och ingen stafett- eller hyrpersonal. Vi vill att du ska få bästa möjliga hjälp, därav har vi flexibilitet och kompetens som
ledord i vårt arbete på Växjö vårdcentral. På vårdcentralen har vi också fastanställda sjukgymnaster.  Sjukgymnasterna har ett nära samarbete med gymmet på Vida Arena vilket ger en mycket bra möjlighet att visa övningar, vilket leder till närmare kontakt mellan personalen och patienten. 
 

Vi är en vårdcentral och vill vända oss till studenter som är intresserade av detta!

Willo_logotyp_Original (1).png

 

 

Vi har med våra 60 år blivit ett ledande svenskt företag inom skärande bearbetning med kunder över stora delar av världen. Vår styrka är att kunna tillverka komplicerade detaljer. Vi har därför inte vikt av från vår ursprungliga verksamhetsidé från 1956; att tillverka extremt svåra och små detaljer med kritisk funktion för kunden. Idag är vi cirka 100 engagerade medarbetare, var och en med sin unika kunskap om precisionsbearbetning. En kontakt med oss betyder alltid engagemang och topputrustad maskinpark.


During 60 years of operation, we have become a leading Swedish company within precision engineering, with customers throughout large parts of the world. Our strength lies in our ability to
manufacture complex components. This is why we have never moved away from our original business concept from 1956; to manufacture extremely complex and small components that serves a critical purpose to our customer. Today, we are 100 committed co-workers, each with their own unique skills and knowledge about precision engineering. A contact with us always means commitment and state of the art machinery

Logga - Eurocon-1.png

 

 

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och flexibla arbetstider? Vi på Eurocon, tillsammans med det helägda bolaget KLT är idag ca. 250 medarbetare och vi växer hela tiden. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik men vi har en god geografisk
spridning med över tio kontor från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. I drygt 25 år har vi erbjudit kvalificerade tekniska tjänster inom industri-, installations- och energisektorn för genomförande av projekt av alla storlekar och komplexitet samt för underhåll och optimering inom industrin. Bland våra kunder är vi kända för att inte
bara leverera kvalitativa och genomtänka lösningar, utan också för vår goda kundrelation.

 

Välkommen till oss!

KaverMellin_P541c.png

'

 

Vi är byggkonstruktörer som arbetar med både små och stora projekt, nybyggnad, om- och tillbyggnad, med varierande stomsystem och grundläggning, från utredningsskede till brukarskede. Vi är byggkonstruktören från tidig tanke till färdig konstruktion.

 

I vårt utbud av tjänster finns det som krävs av en byggkonstruktör. Bredden i vår kunskap syns tydligt i variationen av projekt vi utfört t.ex. bostäder, badhus, köpcentrum och kulturklassade byggnader. Våra beställare är en bred skara med viljan att bygga någonting. Vi har stor erfarenhet av olika typer av beställare.


Våra medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi är övertygade om att sammanhållning skapar en bättre trivsel och i slutändan en bättre produkt. Om medarbetare
utvecklas, utvecklas företaget. Som Kåver & Mellinare är viljan att utvecklas viktig. Vi blir inte bättre än våra medarbetare!

Balcologo_white plate.png

 

 

Det är lika bra att säga det direkt: Vi älskar balkonger!
Från början var våra resurser små, men med entusiasm och hårt arbete kommer man långt. Idag är vi marknadsledande och våra öppna och inglasade balkongsystem efterfrågas över hela
Europa. Vi är också stolta över att våra innovativa lösningar och eleganta design har skänkt många människor ökad livskvalitet. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och
byggherrar. Huvudkontoret tillsammans med produktionen ligger i Småländska Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland. Balco har ca 350 stycken anställda och det är engagemanget bland våra medarbetare som driver företaget framåt. Bli en del av Balco och väx tillsammans med oss mot nya mål. Välkommen att hitta en plats på Balco.

ANDRITZ_Logo&Claim_blue_CMYK.png

 

 

ANDRTIZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 26 000 anställda. Vi levererar processlösningar och servicesystem till processindustrin. I Sverige är en stor del av
verksamheten inriktad mot massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Detta inom både tekniska process områden och inom fiber och träteknik. Stort fokus
finns på nyutveckling av processer för ökad effektivitet, minskad användning av energi mm, samt att delta i utvecklingen av nya produkter baserat på material från skogsindustrin.


I Växjö finns ett av koncernens globala kompetenscentra, från vilket teknisk utveckling, global försäljning och genomförande av stora projekt hanteras. Alla kontor i Sverige hanterar lokal
försäljning, service och teknisk support åt kunder inom landet.
ANDRTIZ i Sverige har idag 250 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Iggesund, Norrköping och Stockholm.

Logga - Alvesta kommun-1.png

 

 

Alvesta kommun beläget precis intill järnvägen är en arbetsgivare med ca 2000 anställda. Vi som arbetar här har som uppdrag att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare inom b.la. utbildning, äldreomsorg och socialtjänst samt se till att vägar och vatten fungerar.

 

Våra arbetsinsatser bidrar till livskvalité och tillväxt. Alvesta Kommun kännetecknas av ett gott samarbete och en tydlig rollfördelning mellan politiker och tjänstemän. Med kommunens möjligheter till korta beslutsvägar och nära kontakter skapas ett öppet och positivt klimat med fokus på resultat.

 

Söker: Pedagoger, socionomer, sjuksköterskor och ingenjörer.

Erbjuder: Praktik, sommarjobb och anställning.

Holtab_payoff_cmyk.png

Vi är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring med produkter som nätstationer, fördelningsstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I allt vi gör drivs vi av våra kärnvärden kunskap, service och samarbete.

 

Söker: Elever som studerar el, elkraft, ingenjör, industriell ekonomi, maskinteknik, elektriker, teknik, kraftöverföring.

logga_cmyk_payoff_we_build.png

Hydroware är ett tillväxtbolag som på tio år vuxit från 20 till 100 anställda. Här erbjuds en arbetsplats där teknisk utveckling och hållbarhet ligger i fokus. Vi har kunder i drygt 50 länder och egen verksamhet i Sverige, Storbritannien, Tyskland och Italien.

Hydroware utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hydrauliska hissar. Genom stark fokusering på energi- och resurseffektivisering tillsammans med hissens reskomfort är vi i dag ledande inom hydraulhissar.

 

För oss är AMÅR en arena för att möta de medarbetare, tillika stjärnor, som ska möjliggöra resan med framtidens hisslösningar.

Logga - Södra-1.png

Södra grundades 1938 och är Sveriges största skogsägarförening med mer än 52 000 skogsägare som medlemmar. Södra är också en internationell skogsindustrikoncern med 3 100 medarbetare. Produktionseffektivitet i balans med naturvård finns med i allt vi gör. Vi producerar trävaror och träinteriörprodukter, pappers- och textilmassa och grön energi. Vi tar vara på alla delar av trädet och utvecklar nya produkter ur den fantastiska råvara som skogen ger. Södra är en av de största leverantörerna i Europa på pappersmassa för den globala marknaden och har en av Sveriges största sågverksrörelser. Genom värdeskapande relationer och långsiktigt agerande visar Södra vägen för nästa generations skogsbruk.

 

Söker: Inom Södra finns många möjligheter till utvecklande och stimulerande jobb. Vi är en modern arbetsplats med hundratals olika yrken. Gå gärna in via vår Karriärsida och ta del av våra lediga jobb: https://www.sodra.com/sv/karriar/lediga-jobb/

Redan 1984 började Jernforsen leverera biobränsleanläggningar. Och vi har nu mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Vi är stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och byggnation när det gäller framtidens biobränslebaserade energiproduktion. De flesta sågverk i Skandinavien ser det som en självklarhet att fråga Jernforsen när ugnar och pannor skall byggas eller uppgraderas. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera anläggningar, produkter och support i toppklass.

Sedan 2018 ingår Jernforsen som ett koncernbolag inom Linka Energy Group.

 

Vi söker nya kollegor!

 

Vi växer och vill därför skaffa oss nya kollegor. Är du blivande tekniker eller ingenjör med intresse för och inriktning mot bioenergiområdet? Eller är du blivande sjö- eller driftingenjör? I så fall vill vi gärna prata med dig. I vår, internationella, bransch är språkkunskaper alltid nyttiga – kan du finska då är det ett mycket stort plustecken!

Vi vill extra gärna utöka gänget med kvinnliga kollegor.

 

Logga - Academic Work-1.png

 

 

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med
personaluthyrning och rekrytering av akademiker i början av sina karriärer, antingen när de studerar eller upp till fem år efter examen. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Academic Work finns i sex länder och förmedlar över16 000 jobb per år. Genom oss kan du få utvecklande och meriterande deltidsjobb,
heltidsarbeten, sommarjobb, internship och talangprogram, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.
 
Kom gärna och säg hej och ställ frågor till oss i vår monter. Om du inte har möjlighet att komma förbi kan du gå in på vår hemsida och skapa ett konto och en jobbevakning för att vara uppdaterad på aktuella jobb för just dig på mail. Då vi jobbar med löpande urval är detta en möjlighet för dig att alltid söka jobben först och därmed ha störst chans att ha möjlighet att komma på intervju. På hemsidan kan du
även få tips och trix för ditt jobbsökande, i form av CV-mallar, råd till ditt personliga brev, vikten av dina betyg och mycket mer genom att klicka på "Stories and Insights".


Hos oss påbörjar Young Professionals sina karriärer varje dag, varför gör du inte samma sak?

Logga - Academic Solutions.png

 

 

Academic Solutions connect companies/organizations with students. We supply companies with students who are looking for internships, part-time jobs, are going to write their thesis or any other type of assignments linked to the years the students are studying. All businesses can benefit from collaborating with students, therefore we support all types of industries and thus all types of education. In addition to providing an advertising market, it's the active and personal matching feature as well as tailored solutions that make AcademicSolutions unique in the market

logo_vofab_cmyk.png

 

 

Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar lokaler såsom skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en stor byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och
nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.

db5e0d9ed355d3bbd82b9767f1624844.jpg

 

 

Kalmar provides cargo handling solutions and services to ports, terminals, distribution centers, and heavy industry. We are the industry forerunner in terminal automation and energy-efficient container handling, with one in four container moves around the globe being handled by a Kalmar solution. We improve the efficiency of your every move through our extensive product portfolio, global service
network and solutions for seamless integration of terminal processes.

We are a global business with the industry’s widest portfolio. Our offering consists of cargo handling equipment, automation, software, and services. The Kalmar equipment portfolio includes straddle and
shuttle carriers, terminal tractors, yard cranes, ship-to-shore cranes, reach stackers, empty container handlers and forklift trucks. Navis terminal operating systems (TOS), Bromma spreaders and Siwertell
bulk handling systems are provided as part of the Kalmar business area.

At the end of 2017, Kalmar had more than 5,700 employees in 30 countries, of which the largest were the United States, Malaysia, Sweden, China, Finland, Poland, Spain, India, and the Netherlands. Kalmar is part of Cargotec. Cargotec's sales totaled approximately EUR 3.2 billion in 2017 and it employs over 11,000 people.

one_kontaktkort.jpg

 

 

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.


Vi söker drivna civilingenjörer och högskoleingenjörer till vårt traineeprogram. Om du vill utvecklas inom teknik, projektledning och ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi bygger ”Det nya energisamhället”, kan vi erbjuda dig en unik start på din karriär. Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största
entreprenad- och servicebolag inom energi- och industrisektorn. Sista dag för ansökan är  28 feb 2019. http://www.one-nordic.se/Jobba-hos-oss/Traineeprogram/

Unionen Student.png

 

 

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 640 000 medlemmar. Vi är ett fackförbund för alla tjänstemän på privata företag och organisationer. Dessutom kan du vara studentmedlem, som 45 000 andra. Så oavsett om du läser teknik, ekonomi,
data/IT, personalvetenskap, samhällsfrågor mm, så kan du vara medlem i Unionen under studietiden och fortsatt med framtida jobbkollegorna.


Vi besöker Amår för att berätta om hur vi hjälper dig under studietiden och på väg ut i arbetslivet, svara på frågor om karriär och arbete. Som studentmedlem får du verktygen som gör det lättare få drömjobbet efter examen. Vi förbättrar ditt CV, din LinkedIn-profil och intervjuteknik. Vi kan vilken lön du bör begära, och dina arbetsrättigheter. Dessutom har du förmånliga rabatter, utvecklande seminarier, samt kunna få tillbaka över 3000 kr som du lagt på kursböcker. Allt kostar bara 100 kr för hela studietiden!


Vi efterfrågar alla som kan tänkas jobba på privata arbetsmarknaden efter studierna. 


Rådgivning och medlemskapsfrågor 0770–870 870

Elitfonster_logo_svart.png

 

 

Elite fönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare.

 

Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på vår hemsida.

 

Logga Adecco-1.png

 

 

Adecco är en global HR-leverantör och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom personaluthyrning, rekrytering och outsourcing. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco kan erbjuda dig som student arbetslivserfarenhet under
studietiden samt hjälpa dig att hitta ditt första jobb efter examen.


Nedan är de kategorier av jobb som vi har:
 Kontor/Administration/HR
Ekonomi/Finans/Juridik
Försäljning/Marknadsföring
Inköp
Industri/Logistik
Bygg/Anläggning
Ingenjör/teknik
IT
Hotell/Restaurang/Turism/Events
Life Science


Erbjuder: Heltidsjobb, deltidsjobb, extrajobb, sommarjobb, praktikplatser samt internationella jobb.

Logga - Outnorth-1.png

 

 

Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på den europeiska online-marknaden. Vi har en ledande position inom skandinavisk outdoor och omsätter drygt en halv miljard kronor. Vi står inför en fortsatt stark tillväxt och söker ständigt kreativa medarbetare som vill vara med och bidra till att vi blir ännu bättre!
Hos oss får du arbeta i en trevlig och prestigelös miljö tillsammans med engagerade kollegor och ett starkt varumärke. Vi har vårt huvudkontor och vårt logistikcenter i Räppe utanför Växjö med ca 80 anställda. Utöver det har vi butiker i Kalmar och Växjö och kontor i Kalmar och Göteborg.


Vi har många olika funktioner inom bolaget som exempel:
Accounting Manager
Accountant
HR Responsible
Performance Marketing Manager
IT Developer
Art Director
Customer och Sales support
Purchase
Need and Demand Planning
CRM and Content Specialist
Content Creator
Teamleader for Inbound, Claims/Returns and Outbound
Warehouse worker


Vi är ständigt i behov av lagerarbetare och vill du arbeta extra under din studietid är du varmt välkommen med din ansökan. Våra lediga tjänster hittar du alltid på vår
hemsida.

vaxjobostader_logo.png

 

 

Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö. Totalt har vi ca 8 900 lägenheter, varav 1 900 studentlägenheter och 42 000 kvm lokaler. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden.


Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster.

 

Knyta kontakter med studenter på olika typer av utbildningar ser vi som ett led i att skapa ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning. Amår ger oss möjlighet att göra oss synliga som företag, träffa och nå ut till studenterna som är våra framtida medarbetare.

Logga - Matix-1.png

 

 

Matix är en ettårig magisterkurs på Handelshögskolan i Göteborg som fokuserar på management av tillväxt. Varje år antas 30 studenter med en kandidatexamen i företagsekonomi. Dessa 30 studenter matchas mot var sitt tillväxtföretag i Göteborgsregionen. 2 dagar varje vecka under hela året är studenterna på plats i företaget för att tillämpa sina kunskaper och driva utvecklingsprojekt med företagsledningen. Som student får man inblick i hur man leder och utvecklar företag och företagen får hjälp att ta tag i strategiska frågor som driver utvecklingen framåt.
 

Vi besöker Amår för att hitta drivna studenter som är intresserade av att få bättre kunskaper om hur man driver företag – vilket vi vet finns i Växjö! Men även för att besvara frågor gällande ansökan eller funderingar kring utbildningen.

SIGMA logo_pms-1.png

 

 

Are you the next one at Sigma Technology?


Sigma Technology is a part of Sigma and a global supplier of product information, embedded solutions, software design, and offshore development. We are experts with a passion for technology and information and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Our philosophy is “Local Drive – Global
Strength”, therefore we have offices worldwide to be close to our customers.

 

At Sigma Technology you can develop your career at the forefront of technology, helping our customers to develop and improve new and existing products, fulfilling our aim of making technology usable.

 

We put you in focus and strive for lasting relations, which is why we have been voted one of the best employers in Sweden for the past six years. We have more than 800 highly talented and dedicated employees in our offices in Sweden, China, Hungary, and Ukraine.

 

Join a big team of friends who are engineers, technical writers, project managers, testers and developers!

Logga - Jusek-1.png

 

 

Jusek är det ledande akademikerförbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Hos oss får du hjälp med nätverk, rådgivning och karriärsstöd under hela studietiden och arbetslivet. Via oss får du träffa företag och arbetsgivare, granska din CV och LinkedIn och reda ut vilken lön du ska ha. Vi har svar på alla strategiska frågor kring din utbildning och karriär – under studietiden, efter examen och i arbetslivet.


Ett studentmedlemskap hos oss kostar 100kr för hela studietiden och ger dig:
•Företagsbesök och mentorskap
•Granskning av CV, personligt brev och LinkedIn
•Intervjuträning
•Lönestatistik + Lönecoaching
•Karriärsamtal/rådgivning
•Karriärluncher


Jusek - Vi vet!

Saab_rgb_2270x720.png

 

 

Saab serves the global market with world-leading products, services and solutions from military defence to civil security. With operations on every continent, Saab continuously develops, adapts and improves new technology to meet customers´ changing needs.
 
Saab has around 15,000 employees. Annual sales amount to around SEK 28 billion, of which we re-invest about 25 percent in research and development, The Saab Air Traffic Management division in Växjö develops world leading air traffic management systems that are used worldwide, on both small and large airports. Our product portfolio includes many systems, for example radar presentation, flight plan management, and Remote Tower system that brings air traffic control to a new level.
 
We visit Amår to make Saab known as a company and that we exists in Växjö and that we are the world leader in the development of the exciting future with Remote Controlled airports.
 
Looking for: Programmers, project managers and system engineers. 
Offer: Jobs and thesis

Xylem_tag_4c.png

 

 

Xylem är ett ledande globalt vattenteknikföretag som ägnar sig åt att utveckla innovativa teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Företagets produkter och tjänster transporterar, behandlar, bevakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el- och gasindustrin. Sammanlagt har Xylem drygt 16 500 medarbetare med omfattande applikationsexpertis och stort fokus på att identifiera mångsidiga,
hållbara lösningar. Xylem, vars huvudkontor ligger i Rye Brook New York, hade en omsättning på 4,7 billioner USD under 2017 och är verksamt i över 150 olika länder.

 

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden.

 

 

Fogmaker är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem med vattendimma under högtryck för motorrum och slutna utrymmen. Fogmakersystemet har en patenterad högtrycksteknologi.

 

Vi har en egen utveckling och montering. Företaget finns i Växjö och vi har ett globalt återförsäljarnätverk. Fogmaker har levererat mer än 160 000 brandsskyddssystem, till 50 länder, sedan starten 1995.


Fogmaker är ett starkt växande företag som riktar sitt intresse främst till ingenjörer inom områden som maskinteknik, kvalitet och produktutveckling, tekniskt systemstöd samt teknisk försäljning.

Logga - Semcon-1.png

 

 

Semcon är ett internationellt teknikföretag som utvecklar produkter baserat på mänskliga behov och beteenden. Genom att alltid utgå från slutanvändaren stärks kundernas konkurrenskraft, eftersom den som vet mest om användarens behov skapar bäst produkter och tydligast nytta för människor. Semcon samarbetar främst med företag inom branscherna fordon, industri, energi och Life-science. Med över 2000 specialiserade medarbetare finns förmåga att ta hand om hela produktutvecklingscykeln. Från strategi och teknikutveckling till design och produktinformation.

 

Semcon grundades 1980 i Sverige och har kontor på fler än 30 platser i åtta olika länder. År 2017 omsatte koncernen 1,8 miljarder kronor. Läs mer på semcon.com Vi är intresserade av att träffa studenter inom Data/IT, Design, Naturvetenskap, Teknik och ingenjörsutbildningar

.
Erbjuder: För studenter erbjuder vi studentprogram för studenter under deras sista år (ansökan öppnar våren 2019 och programmet sträcker sig mellan höst 2019 och vår 2020).
På vår hemsida under www.semcon.com/join-us lägger vi upp våra lediga jobb och där går det även att läsa mer om hur en går till väga för att söka sig till oss.

Logga - Axis Communications AB-1.png

 

 

Axis is the market leader in network video. Several of our successful innovations were initiated by students. We offer many student opportunities - thesis, summer and part time jobs. We are looking for students within electronic-, software- and mechanical development. We don’t make up problems for you to solve, we give you real ones that can have a big impact on our future groundbreaking products. Each year we recruit many new graduates. Together we innovate for a smarter, safer world increasing the security of millions of people. Come join us!

SK_logo_2fg.png

 

 

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 370 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 34 länder. Globalt har vi 46 000 anställda och 64 000 kunder. 
Smurfit Kappa i Sverige är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp. Företaget har totalt 15 enheter inkluderat fabriker och försäljningskontor. Bolaget har 800 anställda
och huvudkontoret ligger i Eslöv. De två enheterna i Nybro sysselsätter 115 personer och producerar offset-kascherade wellförpackningar till marknadsledande varumärken samt förtryckt papper främst till interna kunder.

Logga_-_Akademikerförbundet_SSR.png

 

 

Jobbar du inom samhälls- och välfärdsutveckling? Vi är Sveriges ledande samhällsvetarförbund och driver frågorna som är viktiga för dig – från utbildning och forskning till arbetsmarknad och
anställningsvillkor.

 

Hos oss finns inga ”typiska” medlemmar. Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor, vi är egenföretagare och sitter på chefsposter. Vi är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare,
personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare. Det som förenar våra drygt 71 000 medlemmar är att vi alla är akademiker som strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens.


Som förbund är vi partipolitiskt obundet, men vi tvekar inte att ta ställning i frågor som rör våra medlemmar och deras arbetsvillkor. Vi finns på hela arbetsmarknaden och är varken bundna till någon
speciell sektor eller någon särskild arbetsgivare. Just därför kan vi ge dig stöd genom hela ditt yrkesliv, oavsett vilken väg du väljer att ta. Vi finns där du finns och arbetar på alla fronter för att stärka
dina möjligheter till karriär och professionell yrkesutövning. 


Akademikerförbundet SSR är fackförbundet för dig som studerar till beteendevetare, ekonom, folkhälsovetare, personalvetare, samhällsvetare eller socionom. 

Som studerandemedlem får du tillgång till all vår service och en mängd förmåner – allt för att din studietid ska bli så utvecklande och trygg som möjligt. Och det kostar bara 100 kronor för hela
studietiden.


Välkommen till oss!

DeromeAB_gron_devis_gron_cmyk.png

 

Med trä bygger vi framtiden – idag
Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri. Här arbetar 2 000 medarbetare med att förädla träråvaran – från skog till färdigt hus. Vi utvecklar framtidens klimatsmarta boende och bidrar till en hållbar samhällsutveckling.


Vi har en offensiv tillväxtstrategi och vår vision är målinriktad: Vi ska vara Sveriges ledande träindustri och då behöver vi din kompetens och ditt engagemang. Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och
affärsmässighet.


Inom Derome vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


Välkommen att växa och utvecklas med oss!

Montico_logotyp_4färg_CMYK.png

 

 

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och individer inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.