top of page

årets huvudsamarbetspartner

vi presenterar stolt FORTNOX som huvudsamarbetspartner för amår 2024!

Would you like to read more about IKEA and your possibilities for an inspiring career? Make sure to follow IKEA on their social platforms.

01-Fortnox-Logotype-Colour-Green-RGB.pdf.jpg
Tillsammans formar vi framgångsrika företag

Ditt livs största kliv har aldrig varit så litet

Vill du starta eget? Kul! Men gör det inte svårare än det behöver vara. Vi tror på dig.
Vi tycker att det ska vara enkelt att driva företag. Hårt arbete
, javisst. Men aldrig krångligt. Med Fortnox blir företagslivet smidigare. Smarta funktioner automatiserar det mesta av din vardag och skapar trygghet för dig och dina medarbetare. 

Logga in och andas ut på fortnox.se. Vi hjälper dig att ta de första kliven.

Vill du vara med och revolutionera en hel bransch?

Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring – en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant –  det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Är du redo?

 

https://www.fortnox.se/karriar

Vi hjälper företag att starta, växa och utvecklas

Företagande handlar inte om moms eller bokföring. Utan visionen om vad du kan skapa när du är som bäst. Vi tror att samhället mår bättre av ett mångsidigt näringsliv, format av företag – som ditt. Vårt jobb är att lösa allt som håller dig tillbaka, så du kan sätta dina planer i verket och förändra på riktigt. Vi underlättar, moderniserar och möjliggör.

 

Oavsett vart du är på väg så går vi bredvid. Som en hjälpreda, smart coach eller som en stödjande partner. Vi underlättar och effektiviserar dina administrativa sysslor, men vi nöjer oss inte med det. Vi vill möjliggöra så du når dina mål och din egen version av framgång. Din dröm.
 

Fortnox erbjuder en lång rad smarta produkter och lösningar som hjälper dig att driva verksamheten framåt. Allt från att hitta nya kunder, ta betalt enklare eller att få snabb hjälp med finansiering om det skulle behövas.

 

Vi ser till helheten. Och vi hjälper dig att förverkliga din företagsdröm.

bottom of page