Ansökan Projektgruppen 2021

Sök till projektgruppen 2021!

 

Är du taggad på en utvecklande utmaning som kommer att förgylla din studietid? Vill du vara med och anordna ett projekt som kommer att ge dig otroliga erfarenheter för resten av livet?

Sök till projektgruppen för Amår 2021!

 

Jag har fått den stora äran att vara projektledare för Amår 2021, och jag söker nu ett gäng drivna och initiativtagande studenter som tillsammans med mig vill göra Amår möjligt. För mer information om de olika posterna samt hur du går tillväga hittar du nedanför.

Sista ansökningsdagen är 8:e april!

Vid eventuella frågor så kan du gärna kontakta mig via;

ellen.wetterholm@amar.nu.

 

Jag ser fram emot din ansökan!

 

Ellen Wetterholm,

Projektledare

 

Ekonomiansvarig

Som ekonomiansvarig kommer du som titeln beskriver att ha det ekonomiska ansvaret under projektets gång. Detta innebär att ansvara för bl.a. budget, utfall och upprättande av bokföringsunderlag och fakturering. Posten kräver en förmåga att ta beslut samt framförhållning, kommunikation och samarbete med resterande i projektgruppen. Här bör du som person vara organiserad och noggrann och fördelaktigt ha en grundläggande kunskap i redovisning samt gilla att jobba med siffror och att ha många bollar i luften.

 

Koordinator

Som koordinator bör du ha en förmåga att samordna och leda olika arbetsflöden och människor då det är en betydande roll för att ett projekt ska fungera smidigt. En viktig del i arbetet är att finnas tillgänglig och kunna tillhandhålla information som projektgruppen behöver. Som person bör du ha förmågan att ha ett helhetsperspektiv, planera, genomföra, administrerar, strukturera och följa upp olika uppgifter samt de personer du arbetar med. Som koordinator kommer du bl.a. ansvara för kontakten mellan alla föreningar och boka in föreläsare till både Amår och För-Amår, kontaktsamtal och företagslunchen samt föra andra administrativa arbeten och bokningar.

 

Företagsansvarig

Då Amår är en arbetsmarknadsdag är en stor del av det att skapa kontakter mellan studenter och företag, därför är denna post väldigt betydelsefull för att kunna genomföra projektet. Som företagsansvarig är det ditt ansvar att få företag till mässan samt att ha en kontinuerlig kontakt med dem under året och alltid vara tillgänglig. Denna post handlar om att sälja in Amår till nya företag men även att bibehålla en bra kontakt med de redan etablerade företagen. Är du en social och självgående person som gillar utmaningar och att ta kontakt med människor men även att förhandla så är du perfekt för denna post.

 

Art Director

Som Art Director för Amår är det viktigt att du har ett gott öga för design, inredning och dekoration. Detta då du ska ha det övergripande ansvaret för utseendet av mässan och även vissa visuella och grafiska delar. Din uppgift är att planera, dekorera och inreda mässans lokaler men även banketten och andra event som Amår har, både under själva Amårmässan men även innan så som för-Amår. Du kommer även ansvara för grafiska delar som kommer att användas på de olika eventen. Är du kreativ, har en känsla för detaljer men även ser utifrån ett helhetsperspektiv, kan ha många bollar i luften samt är samarbetsvillig men ändå självgående så kommer denna post passa dig perfekt. Kunskap kring samt ett intresse för grafisk design är en fördel.

 

Mässansvarig

Mässansvariga har huvudsakligen ansvaret för att Amår-mässan ska flyta på och fungera. Detta innebär att planera, bygga upp, förbereda samt att ha ett övergripande koll på arbetet under mässdagen. Denna post innefattar, snabba problemlösningar, all logistik kring mässan men även ett kreativt tänkande. Som mässansvarig bör du tycka om att ha många bollar i luften och att vara spindeln i nätet samt ha goda organiseringsförmågor. Känner du att detta stämmer in på dig så är du perfekt för denna post.

 

Marknadsföringsansvarig

Som marknadsföringsansvarig ansvarar du för all promotion och reklam för Amår. Detta genom att skapa content som förmedlar Amårs budskap på olika kanaler för att marknadsföra Amårs event och även annan viktig information. Det är viktigt att på ett professionellt sätt kunna kommunicera vad Amår är och har att erbjuda. Är marknadsföring någonting du brinner för samt att du är nytänkande och gillar att skapa nya tillvägagångsätt är du rätt person för denna post. Kunskap kring samt ett intresse för grafisk design är A och O. Amårs logotyper, layouter, affischer, bilder m.m. ska vara av högsta kvalité så att allt som publiceras håller en professionell standard. Därför är de även bra om du har goda kunskaper i bildredigering, ett gott öga för detaljer samt intresse för social medier.

 

Bankettansvarig

Bankettansvarigas främsta uppgift är att anordna den bankett som hålls på kvällen efter Amår-mässan. Posten som bankettansvarig infattar många olika arbetsmoment och framförallt att ge oss alla ett fantastiskt avslut på såväl mässdagen som hela Amår. Denna post kräver planering, struktur, kreativitet och öppenhet för förslag och nya idéer. Gillar du nya utmaningar, är driven, nytänkande, samarbetsvillig men initiativtagande och gillar att anordna festligheter så passar du utmärkt som bankettansvarig.

 

Sponsoransvarig

På posten som sponsoransvarig har du ansvar för Amårs alla sponsorer, därför behöver du vara en duktig säljare som på ett övertygande sätt kan sälja in Amår för tänkbara sponsorer. Din främsta uppgift som sponsoransvarig är att få sponsorerna att inse reklam- och marknadsföringsvärden som Amår kan ge i form av exponeringsmöjligheter men även att Amår blir sponsrade med det som behövs, både på för-Amår och på själva mässdagen. Då Amår har event under själva Amårdagen som vore omöjliga utan sponsorer är detta en avgörande post och väldigt betydelsefull. Är du öppen och social, brinner för utmaningar, besitter många idéer samt en god kommunkationsförmåga så tror jag att du kommer trivas bra på denna post.

 

EHVS Amår

Linnaeus University 

Universitetsplatsen 1

K-House floor 2

351 95 Växjö

Organisation number:

829502-2712

Amår - Work Fair 2020 - Linnaeus University, Växjö